Skip to main content
AktuelltSlottsbistro & Catering

“She’s got the look” med Jamladies 11 & 12juni

Premiär fredag 11 juni, lördag 12 juni

“She’s got the look” – En Tribute till Marie Fredriksson med Jamladies från Göteborg

”She’s got the look” är en hyllningskonsert till Marie Fredriksson och hennes fantastiska musik. Med egna och personliga tolkningar bjuder Jamladies på sina absoluta favoriter ur Maries och Roxettes låtskatt. Från finstämt och känslosamt till ett fartfyllt party!

Tillsammans har Jamladies lång erfarenhet i nöjesbranschens absoluta toppskikt och har medverkat i bl.a. Eurovision Song Contest, Melodifestivalen, Bingolotto och musikaler som Chess och Mamma Mia.

Kolla gärna in deras senaste framträdande i Bingolotto där de framförde ett ruggigt rivigt 90-talsmedley den 23 maj 2021. Klippet finns på Youtube, se klippet här.

För att höja hyllningsfaktorn under kvällens dinnershow har slottsköket försökt att spegla Marie Fredriksson’s förkärlek till det italienska köket genom en specialkomponerad italiensk show-meny, läs den här.

Showen hålls på Slottsgårdens uteservering, Nyköpingshus, den 11 och 12 juni men återkommer även under juli och augusti månad.

Mer information, meny samt bokningsinformation finns på Slottskrogensidan.

Vinn en fyrarättersmiddag på Trettondagsafton!

Ta del av vårt utbud på vår hemsida och var med i tävlingen om en fyrarättersmiddag för två personer på Trettondagsafton.