Skip to main content
AktuelltSlottsbistro & CateringSlottskrogen

Välkommen till vår nya slottssommeliére Katarina! 

(Foto: Peter Fröjd, Downstairs Photo)

Katarina är diplomerad sommeliére och Tequila Maestro och besitter en enorm kunskap inom restaurang då hon arbetat i branschen länge. Och dessutom har hon en enorm passion för allt hon gör och det märks otroligt väl när hon gör det. Oavsett om det handlar om att rekommendera ett passande vin till en maträtt, utbilda och coacha serveringspersonalen eller arbeta med personalfrågor så levererar Katarina alltid med ett leende och inger ett sådant lugn att en bara kan sitta ned och njuta av showen.

Eftersom Katarina även älskar att träffa människor och att lära ut sin kunskap (hon arbetar även på hotell- & restaurangskolan i Nyköping) så startade hon ett eget företag, Spirit by me, i vilket hon bl a håller dryckesprovningar. Hon anser att kunskap i kombination av inspiration och ett härligt umgänge verkligen gör en provning till en upplevelse. Och DET är någonting som Katarina vill ge gästerna på slottet.

Första provningen som hade temat Fransk Afton gick av stapeln för några veckor sedan och på onsdag (6/10) är det dags för nästa med temat Viltafton (fler datum med spännande teman kommer att läggas ut löpande). Under Viltafton kommer ni få avnjuta en trerätters viltmiddag i kombination med en dryckesprovning om sex olika viner. Katarina har valt ut premiumviner från Frankrike, USA, Italien och Sverige och kommer att leda er igenom hela middagen och provningen.

Varmt välkomna att boka in er på Viltafton den 6 oktober!
Mer information samt bokning på Slottskrogensidan.

Vinn en fyrarättersmiddag på Trettondagsafton!

Ta del av vårt utbud på vår hemsida och var med i tävlingen om en fyrarättersmiddag för två personer på Trettondagsafton.