Skip to main content
AktuelltSlottskrogen

Glittrande showgirl – En av Sveriges största burleskstjärnor

By 6 October, 2021No Comments

Felicia Frauke Bichard, internationellt känd som Fräulein Frauke är en av Sveriges absolut främsta burleskstjärnor. Hon är känd för sin vackra sång, extravaganta kostymer och intellektuella kreativitet på scen. Denna mörka skönhet kombinerar jazz och burlesk striptease med Broadwayglamour och dekadensen från början av förra århundradet.

Tillsammans med sin partner JP Bichard driver hon bl a den hyllade Internationella Burleskfestivalen i Stockholm och hon har uppträtt överallt, allt från internationella shower och festivaler till klubbar, teaterföreställningar, intima middagar och företagsevenemang.

Onsdagen den 20 oktober tar Fräulein Frauke och hennes två gästartister med oss till 1920-talet, ett dekadent Broadway med en spektakulär middagsshow fylld med sång och musik, teater och dans, striptease och drag, och framförallt mycket glamour.

Mer information, meny samt bokning på Slottskrogensidan.

Fräulein Frauke på Instagram: @fraulein_frauke