Skip to main content
AktuelltSlottskrogen

Mistress of Marvels – burleskstjärnan Harley Queen

By 7 October, 2021No Comments

Harley är dansare, luftakrobat, burlesqueartist och koreograf med grunden i både balett och modern dans. Med ett unikt uttryck och spektakulära kostymer har hon snabbt blivit ett av de största namnen inom burlesquescenen, något som tagit henne till både små och stora scener runt om i Europa.

Hon uppträder på olika klubbar (bl a burlesk, techno och fetisch), företagsevent, arrangerar efna event med sin trupp Vaudevillains Burlesque Variety och poserar gärna på bild. Det går även bra att boka henne för svensexa eller möhippa med burlesktema.

Kom och se denna fantastiska dansperformer uppträda under vår Burleskkväll den 20/10 då vi tar er till 1920-talet och ett dekadent Broadway.

Mer information, meny samt bokning på Slottskrogensidan.

Harley Queen på Instagram: @harley.queen

Kvällens line-up består alltså av tre artister: Fräulein Frauke, Harley Queen och en än så länge hemlig gäst.