Skip to main content
AktuelltSlottskrogen

”Excuse my booty” – dragstjärnan Seymour Bottoms

Dragstjärnan och Boy(!)leasqueartisten Seymour Bottoms, eller som han kallar sig “The Butt of Every Joke”, fulländar kvällens line-up för Burleskkvällen den 20/10!

Seymour är en dragartist som pushar gränser och utmanar förväntningar och normer med sin humor och teatraliska utstrålning. Med en otrolig kreativitet skapar han looks och akter och är en stor del av Stockholms queer-kultur, bland annat som ”resident showboy” på anrika Patricia i Stockholm (en restaurang & partybåt som är stor vän av gaykulturen).

Kom och bli förförd av de många uttrycken burlesque-underhållningen kan erbjuda, samtidigt som ni njuter av mat och dryck! Burlesque som konstform har sin grund i varitén och vaudevillen och blandar högt och lågt, teater, dans, sång, kabaret, humor, stripptease och drag! Man får gärna komma lite extra upp-piffad och fin, i burlesquens värld finns det uttrymme att vara den man vill vara, och glamouren står högt i kurs!

Kvällens line-up består alltså av tre artister: Fräulein Frauke, Harley Queen och Seymour Bottoms.

Mer information, meny samt bokning på Slottskrogensidan.

Seymour Bottoms på Instagram: @seymour.bottoms

 

Vinn en fyrarättersmiddag på Trettondagsafton!

Ta del av vårt utbud på vår hemsida och var med i tävlingen om en fyrarättersmiddag för två personer på Trettondagsafton.