Skip to main content
AktuelltSlottskrogen

Jamladies spökar till det med Halloween på Slottskrogen – vågar du komma?

Jamladies har funnits i 10 år och består av Jenny Tärneberg, Anna Strandberg och Mia Stegmar. Tillsammans har de lång erfarenhet i nöjesbranschens absoluta toppskikt och har medverkat i b la Eurovision Song Contest, Melodifestivalen, Sommarkrysset, Bingolotto och i musikaler som Chess och Mamma Mia. Dom har under sina 10 år tillsammans gjort otaliga företagsevent av olika dignitet, allt från stora arenor till mindre festlokaler. De producerar sina egna shower och ett stort fokus, förutom deras starka röster är de spektakulära scenkostymerna som gör Jamladies unika i sitt slag.

“Vi älskar att skruva till det lite extra för att just din kväll ska kännas och bli speciell”.

Och nog kände vi oss speciella i somras när Jamladies verkligen lyfte taket med sin fantastiska tributeshow ”She’s got the look” – en tribute till Marie Fredriksson.
Vi är så glada att ha er tillbaka på Nyköpings nya nöjes- & kulturscen Slottskrogen. Denna gången bjuder Jamladies på en Horror Story i samband med Halloweenfirandet hos oss. Och nog kommer det att bli en riktigt häftig show och kväll då vi dessutom erbjuder spöklika drinkar och ett pris för bästa utklädnad.

Vågar du komma?

Mer information, meny samt bokning till den 27 oktober hittar ni på Slottskrogensidan.

Kolla gärna in Jamladies när dom ”bränner av” ett riktigt häftigt 90-talsmedley på Bingolotto på YouTube.

Vinn en fyrarättersmiddag på Trettondagsafton!

Ta del av vårt utbud på vår hemsida och var med i tävlingen om en fyrarättersmiddag för två personer på Trettondagsafton.