Skip to main content
AktuelltSlottskrogen

Lansering av vårt nya koncept Klubbkvällar 40+

By 25 February, 2022No Comments

Välkomna till Golden Grand Opening på Slottskrogen den 30 mars!

Nu är det ÄNTLIGEN dags att dra i gång Slottskrogens Klubbkvällar 40+ den 30 mars! Ni som var med på ”Värsan”-tiden kommer att bli mycket glada att vi nu drar i gång riktiga partykvällar för er som är 40+ och inte vill träffa ungarna på krogen men som gillar att lyssna på & dansa till liveband, dricka gott, hänga med vännerna från förr och få slottet att gunga.

Det utlovas härlig partystämning med liveband i Gästabudssalen, dansgolv för den som vill visa upp sina dance moves, skönt häng på ”Hyllan”, Bistro & trubadur i Drottningkällaren och riktigt goda saker i glasen.
Vår slottssommeliér Katarina & hovmästare Alexander har valt ut ett antal trevliga drycker till våra tre barer som kommer att vara öppna under kvällen. Det kommer att finnas noga utvalda viner, lokalt producerade öler, egenkomponerade drinkar och såklart väl kyld champagne från Bollinger. Och för dig som avstår alkohol har vi lagt lite extra krut på att hitta goda alkoholfria alternativ.
För den som vill gå ”all in” och förlänga kvällen ytterligare så går det redan idag att förboka en tvårättersmiddag i vår nya Bistro i Drottningkällaren till ett förmånligt pris.

Livebandet (vi kör bandsläpp den 4 mars) har repat in låtarna vi minns och vill dansa loss till, utan att riskera träffa ungarna på krogen. Så samla ihop vännerna, boka in den 30 mars i kalendern och se till att leta fram din guldigaste outfit, för nu kör vi! Kvällen kommer att gå till historien!

Varmt, varmt välkomna till Slottskrogen den 30 mars!

För mer information samt bokning vänligen se Slottskrogensidan (klicka här).

Om konceptet

Den 30 mars är det alltså GOLDEN GRAND OPENING för våra Klubbkvällar 40+ och konceptet kommer att vara ett stående inslag på Slottskrogen den sista onsdagen varje månad.
Under varje Klubbkväll kommer det att finnas riktigt goda viner, lokala öler, drinkar & avec i våra barer, kyld champagne i Bollingerbaren, möjlighet att äta middag i vår Bistro i Drottningkällaren, trubadur i Drottningkällaren & Kristinasalen, skönt häng på ”Hyllan” och givetvis party till liveband som spelar låtarna ni minns, vill höra och partaja till i Gästabudssalen. Och kanske bäst av allt är att ni kan göra detta utan att riskera att ni träffar på ungarna på krogen då vi riktar oss mot publiken som är 40+.