Skip to main content
AktuelltSlottskrogen

Burlesk Workshop på Slottskrogen – vintagesminkning & fotografering

En rolig, bejakande grundkurs i burlesk med fjädrar, dans och striptease

Ni har sett henne på Slottskrogen under hösten 2021 och äntligen kommer hon tillbaka hos oss – vår alldeles egna burleskdrottning: Fräulein Frauke! För er som inte är bekanta med henne kan vi berätta att hon är en av Sveriges absolut främsta burleskstjärnor, en verkligt glittrande showgirl och vacker sångfågel och vi är SÅ stolta att ha henne tillbaka på Slottskrogen.

Inte nog med att Fräulein Frauke driver den hyllade Internationella Burleskfestivalen i Stockholm och har uppträtt på allt från internationella shower och festivaler till klubbar, teaterföreställningar, intima middagar och företagsevenemang så erbjuder hon även flera olika workshops i burlesk.
Den 9 april erbjuder vi möjligheten att boka in er på en burlesk workshop där ni som deltagare får lära er mer om vad burlesk är, lite historia och varför det är så roligt med burlesk under ett par timmar på eftermiddagen. Det blir mycket fjädrar och ni kommer att få lära er alla olika dancemoves och givetvis få prova på striptease. Helt utan krav på prestation!
Workshoparna är givetvis anpassade för alla könstillhörigheter och passar såväl nybörjaren som den som är något mer bevandrad i burleskens fantastiska värld. Slottskrogen & Fräulein Frauke hälsar alla välkomna!

”Att lära sig att ’burleska’ ska vara roligt, lite sexigt, bejakande och kroppspositivt!”
säger Fräulein Frauke.

För att sätta lite extra guldkant på eftermiddagen så kommer vi att hålla champagnen väl kyld för er i vår champagnebar i Kristinasalen. Mingla runt med ett glas bubbel i handen och ta gärna någonting litet att äta från restaurangen medan du väntar på din tur till sminkösen som snart ska ge dig en vintageinspirerad sminkning (ingår i priset för workshopen). Och för att verkligen kunna föreviga denna dag så får du bara inte missa chansen att bli fotograferad under eftermiddagen (mer information om detta kommer).

I biljettpriset 350,-/person ingår workshop, vintagesminkning, kaffe/te samt enklare fika.

Mer information samt bokning sker på Slottskrogensidan (klicka här).

Vinn en fyrarättersmiddag på Trettondagsafton!

Ta del av vårt utbud på vår hemsida och var med i tävlingen om en fyrarättersmiddag för två personer på Trettondagsafton.