Skip to main content
AktuelltSlottskrogen

Exklusivt middagsevent med burleskshow – Fräulein Frauke med gäster uppträder

Ni har sett henne på Slottskrogen under hösten 2021 och äntligen kommer hon tillbaka hos oss den 9 april – vår alldeles egna burleskdrottning: Fräulein Frauke! För er som inte är bekanta med henne kan vi berätta att hon är en av Sveriges absolut främsta burleskstjärnor, en verkligt glittrande showgirl och vacker sångfågel och vi är SÅ stolta att ha henne tillbaka på Slottskrogen.

Under kvällen erbjuder vi bland annat en exklusiv burleskshow i samband med en tvårättersmiddag (se meny nedan) i Gästabudssalen. Fräulein Frauke är kvällens värdinna och hon lovar att med trygg hand och famn guida er in burleskens sköna värld.  Inte nog med det så kommer hon givetvis att bjuda på flera fantastiska shownummer på scenen. Dessutom har hon bjudit in ett par gästartister som även dom kommer att leverera en härlig burleskshow under tiden ni sitter till bords.
Till middagen har vår slottssommelier Katarina och hovmästare Alexander satt ihop ett antal dryckespaket med noga utvalda viner & öl för den som vill höja middagsupplevelsen ytterligare. Givetvis finns det goda alkoholfria alternativ för den som önskar det.

Efter middagen öppnar Slottskrogens Burleskklubb upp även för drop-in-gäster som vill vara med och uppleva en härlig kväll fylld av fantastiska burlesknummer. Det utlovas mycket fjädrar, spektakulära kostymer, sång och givetvis striptease med lite naket! Jubel och busvisslingar premieras med spännande belöningar av våra artister. Ju mer ni jublar, desto mer spännande blir showen!
Kvällen bjuder verkligen in till att hitta den rätta partystämningen och för den som vill kliva ut på dansgolvet och ”burleska” efter showen så välkomnas det varmt!

Detta blir en kväll ni sent kommer att glömma!

I biljettpriset 650,-/person ingår fördrink, en tvårättersmiddag med dessert som tillval samt inträde till kvällens Burleskklubb.

Meny

Förrätt

Toast Skagen

Varmrätt

Ryggbiff med rostad potatis, kryddsmör och bearnaisesås

Dessert (tillval)

Pannacotta med färska bär

 

Mer information samt bokning sker på Slottskrogensidan (klicka här).

Vinn en fyrarättersmiddag på Trettondagsafton!

Ta del av vårt utbud på vår hemsida och var med i tävlingen om en fyrarättersmiddag för två personer på Trettondagsafton.