Skip to main content
AktuelltSlottskrogen

Slottskrogen goes Burlesk – Burleskklubb med Fräulein Frauke och gäster

En spännande & härlig kväll med en burleskshow i flera akter varvat med partymusik & dans

Lördagen den 9 april kl. 21.00 går verkligen till historien för Nyköping. Då öppnar nämligen Slottskrogens Burleskklubb upp för första gången.
Vi välkomnar alla er som varit med under dagen, tidigare på kvällen samt förbokade entrégäster och givetvis även drop-in-gäster. Alla som vill vara med och uppleva en härlig kväll fylld av fantastiska burlesknummer är välkomna.
Det utlovas mycket fjädrar, spektakulära kostymer, sång och givetvis striptease med lite naket! Jubel och busvisslingar premieras med spännande belöningar av våra artister. Ju mer ni jublar, desto mer spännande blir showen!
Kvällen bjuder verkligen in till att hitta den rätta partystämningen och för den som vill kliva ut på dansgolvet och ”burleska” efter showen så välkomnas det varmt!

Kvällens artister:

Värdinna & “resident showgirl” – Fräulein Frauke

Ni har sett henne på Slottskrogen under hösten 2021 och äntligen kommer hon tillbaka hos oss – vår alldeles egna burleskdrottning: Fräulein Frauke! För er som inte är bekanta med henne kan vi berätta att hon är en av Sveriges absolut främsta burleskstjärnor, en verkligt glittrande showgirl och vacker sångfågel och vi är SÅ stolta att ha henne tillbaka på Slottskrogen. Med sig har hon två gästartister: Liam Teasem & Pom-Pom Grenade!

(Bild till vänster)

Nyköpings egna hunk: “The King of Tease” – Liam Teasem!

Denna Dragartist från Nyköping brukar beskrivas som en badboy med den förföriska blicken. I hans draglesque nummer visar han en blandning av tease och humor; alltid levererat med en stor dos charm. Han har uppträtt på stora och små scener runtom i Sverige, både inom teater och show. Ni såg honom säkert under hösten 2021 på Slottskrogen och vi är grymt taggade på att se vad han ställer till med för skoj denna gången. Han är även en del av Nyköpingsbaserade Teater Skaka burleskgruppen Burly Club.

(Bild i mitten)

“The bold and beautiful bombshell” – Pom-Pom Grenade!

Pom-Pom bjuder på glittrande draglesque; fylld till bredden med hög energi, late stage capitalism och BUBBEL. Gör dig redo att bli hänförd av århundradets blondaste bombnedslag…

(Bild till höger)

Detta blir en kväll ni sent kommer att glömma!

I biljettpriset 200,-/person (250,-/person som drop-in på dörren) ingår entré till kvällens Burleskklubb.

Mer information samt bokning sker på Slottskrogensidan (klicka här).

Fotocred: JP Bichard, Liam T samt Pom-Pom Grenade.