Skip to main content
Slottskrogen

Valborg på Slottskrogen – Klubbkväll 40+

Nu är det äntligen dags för Klubbkväll 40+ på Slottskrogen!

Det utlovas härlig partystämning med liveband i Gästabudssalen, dansgolv för den som vill visa upp sina dance moves, skönt häng på ”Hyllan”, Bistro & trubadur i Drottningkällaren och riktigt goda saker i glasen.
Vår slottssommeliér Katarina & hovmästare Alexander har valt ut ett antal trevliga drycker till våra tre barer som kommer att vara öppna under kvällen. Det kommer att finnas noga utvalda viner, lokalt producerade öler, egenkomponerade drinkar och såklart väl kyld champagne från Bollinger. Och för dig som avstår alkohol har vi lagt lite extra krut på att hitta goda alkoholfria alternativ.
För den som vill gå ”all in” och förlänga kvällen ytterligare så går det redan idag att förboka en tvårättersmiddag i vår nya Bistro i Drottningkällaren till ett förmånligt pris.

Livebandet, Boogely Boys, har repat in låtarna vi minns och vill dansa loss till, utan att riskera träffa ungarna på krogen. Så samla ihop vännerna, boka in den 30 april i kalendern och se till att leta fram din guldigaste outfit, för nu kör vi! Kvällen kommer att gå till historien!

Om Boogely Boys

Kärt barn har många namn men Åke Norén och hans kompisar i “Flames”, “Bloomingdays”, “WOOD” och “Denadas” har nog ställt till det lite för sig med namnbyten varje gång dom provar en ny musikalisk inriktning. Som när dom 1997 ville prova på 50- och 60-tals rock och skapade “Boogely Boys” och gav ut albumet “Two for the show”. Nu plockar dom upp den bollen igen och hoppas att man med en bicicleta-spark ska nå en publik som vill skratta, dansa och partaja med bandet.

Om konceptet

Under varje Klubbkväll 40+ kommer det att finnas riktigt goda viner, lokala öler, drinkar & avec i våra barer, kyld champagne i Bollingerbaren, möjlighet att äta middag i vår Bistro i Drottningkällaren, trubadur i Drottningkällaren & Kristinasalen, skönt häng på ”Hyllan” och givetvis party till liveband som spelar låtarna ni minns, vill höra och partaja till i Gästabudssalen. Och kanske bäst av allt är att ni kan göra detta utan att riskera att ni träffar på ungarna på krogen då vi riktar oss mot publiken som är 40+.

Mer information, tider & meny vänligen kika in på Slottskrogensidan.

Vinn en fyrarättersmiddag på Trettondagsafton!

Ta del av vårt utbud på vår hemsida och var med i tävlingen om en fyrarättersmiddag för två personer på Trettondagsafton.