Skip to main content
Aktuellt

Här är teamet som ser fram emot att fängsla er i höst!

Efter en fantastisk sommar har vi nu laddat batterierna och tur är väl det då bokningarna börjat ramlat in i en rasande fart! Vi är redo att gå mycket ”back to basic” med förbokade grupper i form av konferenser, fester & middagar samt bröllop nu efter att pandemin äntligen är över. Slottskrogen kommer att leva vidare med sina mat- & dryckesupplevelser samt musikarrangemang i lagom harmoni med verksamheten.

Slottet har sin långa tradition & historia med möten och stora fester sedan 700 år tillbaka som går att läsa om i historieböckerna. Det har gått från fästning till Sveriges pampigaste renässansslott till att brinna ner (1719) och nu vill vi verkligen bygga vidare på traditionen & bygga upp slottet till det skrytbygget Hertig Karl gjorde genom att återigen skapa fantastiska & minnesvärda upplevelser som går till historien!

Här på Nyköpingshus & Slottskrogen bygger vi upp ett kungligt hov i vilket gemenskap, delaktighet, hög kvalitét där ”det lilla extra” är våra ledord. Det kungliga hovet består av flera stjärnor och utvecklas ständigt. Vi ser det som att det är viktigt att hjälpa varandra och att alla i organisationen är lika viktiga, allt från kontorspersonal & vaktmästare till servitriser & kökspersonal. Men framför allt så är det ni som våra kunder som är den viktigaste spelbrickan.
Tillsammans med er som våra kunder skapar vi trygghet hos er så att ni kan luta er tillbaka, bli behandlade som de kungar & drottningar ni är och vara helt försäkrade om att ni kommer få en kunglig upplevelse på Nyköpingshus, oavsett om ni gästar oss för en konferens, fest eller bröllop.

Varmt välkomna att kika in på vår hemsida för att läsa mer om vad vi kan erbjuda inför er konferens, middag & fest eller bröllopsfest. Håll koll på Slottskrogensidan för kommande evenemang!

Vi är redo att fängsla er!

Fotograf: Peter Fröjd, Downstairs Photo

Vinn en fyrarättersmiddag på Trettondagsafton!

Ta del av vårt utbud på vår hemsida och var med i tävlingen om en fyrarättersmiddag för två personer på Trettondagsafton.