Skip to main content
AktuelltSlottskrogen

Slottskrogen är äntligen tillbaka med Klubbkväll 40+

By 23 September, 2022No Comments

Partykvällen för dig som inte vill träffa ungarna på krogen!

Äntligen är det dags att slå upp slottsportarna för den lite mognare publiken fredagen den 28 oktober. Kom dansa loss & partaja till livebandet i nattklubben, häng på Hyllan med ett glas bubbel och vill ni ha en helkväll så går det även att boka middag i vår Bistro där ni även sällskapas av en trubadur.

Äta & dricka

För den som vill gå ”all in” och förlänga kvällen ytterligare så går det redan idag att förboka en två- eller trerättersmiddag i vår nya Bistro i Drottningkällaren till ett förmånligt pris. Entrébiljett inkl. middag säljs som paket på Tickster. Till middagen erbjuder vi ett antal dryckespaket med handplockade viner och alternativa öler som verkligen lyfter smakupplevelsen.

I baren finns noga utvalda viner, lokalt producerade öler, egenkomponerade drinkar och såklart välkylt bubbel av flera slag. För dig som avstår alkohol har vi lagt lite extra krut på att hitta goda alkoholfria alternativ.

Kvällens liveband

SuneCombo är ett mycket rutinerat och populärt liveband med Nyköpings egna “Rock-Sune” och “Rock’n’Roll”-stjärnan Lotta (sång) i spetsen. Tidigare har dom spelat under bandnamnet Hip Cats och det mycket Nyköpingspopulära coverbandet Monoshop. Bandet har repat in låtarna vi minns, allt från 50-tal och framåt, och vill dans loss till, utan att riskera träffa på ungarna på krogen. Det kommer bli ett riktigt party!

Kvällens trubadur

Vi är även stolta över att välkomna Hampus Andersson åter som trubadur i vår Bistro under kvällen. Hampus har hunnit spela många olika stilar på flertalet scener under sin karriär som började redan för 14 år sedan. Förra klubbkvällen blev det en riktig succé och en otroligt skön stämning i lokalerna, både under middagen och även efteråt. Var inte rädd att önska din favoritlåt – Hampus kan säkerligen spela den och tar tacksamt emot önskelåtar.

Mer information, menyer samt biljetter vänligen se Slottskrogensidan.

Om konceptet

Klubbkväll 40+ är en riktig partykväll för den mognare publiken som inte vill riskera träffa på ungarna på krogen.
Det kommer finnas riktigt goda viner, lokala öler, drinkar & avec i våra barer, kyld champagne i Bollingerbaren, möjlighet att äta middag i vår Bistro i Drottningkällaren, trubadur i Drottningkällaren & Kristinasalen, skönt häng på ”Hyllan” och givetvis party till liveband som spelar låtarna ni minns, vill höra och partaja till i Gästabudssalen.