Skip to main content

Välkommen att höra av dig till oss!

Restaurangchef & Slottsfru

Linda Saareste

Linda Saareste är vår rutinerade restaurangchef som har samlat på sig en gedigen kunskap om såväl servering som mat & dryck under hennes snart 20-åriga yrkeskarriär inom restaurang.
Hon är verkligen en av dom trygga stenar i grundmuren här på Nyköpingshus och hon låter sig aldrig missa några detaljer.

Telefon: 076-341 57 71
E-post: linda@nykopingshus.nu

Köksmästare

Henrik Boberg

Henrik kommer senast från Restaurang Grodan i Stockholm och har levererat mat åt Kungen och lagat Nobelmiddagar flera gånger i sin karriär. Han är nu redo att ta sig från ett slott till ett annat – nu på Nyköpingshus.

Telefon:
E-post: henrik@nykopingshus.nu

Slottets Husfru

Linda Bjerkhagen

Linda Bjerkhagen är den där sprudlande glada & sjungande kollegan som alltid hugger tag & hjälper till med allt vad som kan behövas. Dessutom tar hon hand om våra gäster på ett otroligt varmt & hjärtligt sätt, just precis som en husfru ska göra.

Telefon:
E-post: linda.bjerkhagen@nykopingshus.nu

Marknadsföringsansvarig/ Sociala medier

Karoline Karlsson

Karoline kan ibland se lite ointresserad ut på fikarasterna när hon sitter med sin telefon, men egentligen kanske hon redigerar en Instagram-bild eller filar på en bra text till nästa marknadsföringskampanj.
Att Karoline är kreativ och tycker om att både skriva och berätta märks tydligt i våra sociala medier och på vår hemsida.

Telefon:
E-post: karoline@nykopingshus.nu

Slottsherre & krögare

Per Karlsten

Per Karlsten eller Hertig Karl-sten? Ja, när han väl får på sig Hertig Karl-kläderna så är det svårt att få av honom dom. Per brinner verkligen för den otroliga historian Nyköpingshus besitter och han berättar den med stort engagemang och stolthet så fort tillfälle ges.

Telefon: 073-815 43 00
E-post: per@nykopingshus.nu

Kontaktinformation

Besöksadress

Nyköpingshus
Vallgatan 2
611 32 Nyköping

Postadress

Backa Vårbacka
61195 Nyköping

Emailadress

info@nykopingshus.nu

Telefon

0155-212600

Bokningsförfrågan

Om företag, fyll i företagets namn

När du besöker oss

Områdes- och parkeringsinformation.

Här finns vi