Skip to main content
Slottsrestaurangen

12/11: Winemakers Dinner ala Uva Mira

Sverigepremiär för Uva Mira

I november bjuder vi in till ännu en exklusiv Winemaker’s Dinner med några av Sydafrikas bästa Chardonnay-viner och fantastiska röda i regi av vinmakaren själv Christiaan Coetzee.

Tillsammans med Top Note Wine – Vili & Jörgen – och vår köksmästare Henrik Boberg, väntar en kväll fylld av smaker i världsklass.
Ni får avnjuta fem utvalda viner tillsammans med en specialkomponerad femrättersmeny, skapad just för detta tillfälle.

🍷 Nya viner, ny meny – samma passion

Pris: 1 295:-/pers
Datum: 12 november kl. 18.00 – sent

För dig som vill så inleds kvällen från kl. 17.00 med förmingel och avslutas med eftermingel i goda vänners lag –
En perfekt chans att samtala med vinmakaren, kocken och vinteamet och fördjupa dig i smakerna, hantverket och passionen bakom varje glas och tugga.

Antalet platser är begränsat, så passa på att boka i tid – först till kvarn gäller.
Förskottsbetalning krävs för att säkra din plats.

Kvällens meny

Paté de bacalo med levain bröd
The Mira Chardonnay

Piggvar med lardo, timjan & citroncest
The Single Tree Chardonnay

Rödvinsbräserad oxsvans med potatispuré
The Mira Cabernet Sauvignon 

Blodduva med pepparsås & äpple
D.W. Syrah

Örtstekt hjort med brysselkål, portvin & gorgonzola
The Dance Cabernet Franc


Glöm inte att meddela ev. allergier.

Boka privat:

Boka privat här!

Boka företag:

Fyll i företagets namn