Skip to main content

Nyköpings nya nöjes- och kulturscen

Klubbkväll 40+
28/10

Fler event
kommer…

Med konceptet Slottskrogen breddar Nyköpingshus Festvåning & Konferens verksamheten till fler publika evenemang. Sedan sommaren 2021 presenteras det liveunderhållning tillsammans med mat och dryck på nya uteserveringen och inomhus.

Slottskrogens Klubbkväll 40+

Partykväll för den mognare publiken, häng på Hyllan, Bistro i Drottningkällaren, bubbelbar, trubadur & liveband som spelar partylåtarna vi minns och vill dansa loss till

Fredag 28 oktober

Entrépris: 100,-/person
Entré inkl. tvårättersmiddag, pris: 550,-/person (enbart förbokning via Tickster), då ingår en förrätt samt varmrätt
Entré inkl. trerättersmiddag, pris: 670,-/person (enbart förbokning via Tickster)
Öppettider (Bistron i Drottningkällaren): Kl. 18:00 - 01.00
Öppettider (nattklubben i Gästabudssalen): Kl. 19:30 - 01.00
Band på scen: ca kl. 20:00 - 00.00
Trubadur i Bistron: ca kl. 18:00 - 00.00

Kvällens Bistromeny

Förrätt

Carpaccio på hjort, friterad rödbeta, inlagda kantareller samt hasselnötskräm

Varmrätt

Bakad fjällröding, forellrom, mangold och kronärtskocka med smörsås

Dessert

Chokladmousse serverad med krutonger av brioche i bryntsmör samt mynta

Kvällens Vegetariska

Förrätt

Carpaccio på pumpa, smörstekta kantareller, hasselnötskräm och grapefrukt

Varmrätt

Gratinerad kronärtskocka, friterade rödbetor, mozzarella, tomatconcasé (vitbönkräm) med pesto och toppat med vattenkrasse

Dessert

Chokladmousse serverad med krutonger av brioche i bryntsmör samt mynta (vegetarisk)
*Bokning till Bistron görs via Tickster, se bokningsknapp nedan.
**Glöm inte att ange eventuell specialkost vid bokning.
Bokning via Tickster 28/10

Nu är det äntligen dags för Klubbkväll 40+ på Slottskrogen igen!

Det utlovas härlig partystämning med liveband i Gästabudssalen, dansgolv för den som vill visa upp sina dance moves, skönt häng på ”Hyllan” och vi öppnar upp vår Bistro i Drottningkällaren där även en trubadur kommer att spela under kvällen.

Äta & dricka

För den som vill gå ”all in” och förlänga kvällen ytterligare så går det redan idag att förboka en två- eller trerättersmiddag i vår nya Bistro i Drottningkällaren till ett förmånligt pris. Entrébiljett inkl. middag säljs som paket här på Tickster. Till middagen erbjuder vi ett antal dryckespaket med handplockade viner och alternativa öler som verkligen lyfter smakupplevelsen.

I baren finns noga utvalda viner, lokalt producerade öler, egenkomponerade drinkar och såklart välkylt bubbel av flera slag. För dig som avstår alkohol har vi lagt lite extra krut på att hitta goda alkoholfria alternativ.

Kvällens liveband

SuneCombo är ett mycket rutinerat och populärt liveband med Nyköpings egna “Rock-Sune” och “Rock’n’Roll”-stjärnan Lotta (sång) i spetsen. Tidigare har dom spelat under bandnamnet Hip Cats och det mycket Nyköpingspopulära coverbandet Monoshop. SuneCombo bildades för 4 år sedan och medverkande i bandet är även Klas på gitarr & sång, Frans på bas och Kjell på gitarr. Bandet har repat in låtarna vi minns, allt från 50-tal och framåt, och vill dans loss till, utan att riskera träffa på ungarna på krogen. Det kommer bli ett riktigt party!

Kvällens trubadur

Vi är även stolta över att välkomna Hampus Andersson åter som trubadur i vår Bistro under kvällen. Hampus har hunnit spela många olika stilar på flertalet scener under sin karriär som började redan för 14 år sedan. Han är en riktig musikentusiast och har verkligen både en otrolig gitarrfärdighet och sångförmåga. Det kommer att bli svängigt, melodiskt och även lite kryddat med egna alster i en annars lättigenkänd och hemtrevlig miljö. Förra klubbkvällen blev det en riktig succé och en otroligt skön stämning i lokalerna, både under middagen och även efteråt. Var inte rädd att önska din favoritlåt – Hampus kan säkerligen spela den och tar tacksamt emot önskelåtar.

Om konceptet

Klubbkväll 40+ är en riktig partykväll för den mognare publiken som inte vill riskera träffa på ungarna på krogen.
Det kommer finnas riktigt goda viner, lokala öler, drinkar & avec i våra barer, kyld champagne i Bollingerbaren, möjlighet att äta middag i vår Bistro i Drottningkällaren, trubadur i Drottningkällaren & Kristinasalen, skönt häng på ”Hyllan” och givetvis party till liveband som spelar låtarna ni minns, vill höra och partaja till i Gästabudssalen.